Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί τα έργα σας είναι μοναδικά;

Τα επιχειρηματικά δώρα και τα βραβεία που θα βρείτε στη συλλογή μας δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Για τον απλούστατο λόγο ότι τα σχεδιάζουμε και τα υλοποιούμε εμείς οι ίδιοι. Τις προτάσεις που παρουσιάζουμε τις πιάνουμε με το γάντι γιατί περνούν… δια πυρός και σιδήρου. Σχεδιάζονται, συζητούνται, επανασχεδιάζονται, πρωτοτυπούνται, φινισάρονται, ξανασυζητιούνται και αναπροσαρμόζονται με βασικό στόχο πάντα την ιδανική ισορροπία μεταξύ κόστους και αισθητικής.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς ένα δώρο ή βραβείο ειδικά σχεδιασμένο για την δική σας εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πως μπορώ να λάβω προσφορά σας;

Οι τιμές των έργων μας είναι ανάλογες με την ποσότητα και το χρόνο παράδοσης. Για την αμεσότερη εξυπηρέτησή σας σημειώστε τα αντίστοιχα πεδία στη σελίδα του έργου που σας ενδιαφέρει και πατήστε το κουμπί “Ζήτηση προσφοράς”. Θα σας απαντήσουμε άμεσα μέσω email.

Τα έργα σας έρχονται με συσκευασία δώρου;

Στο Caladino δίνουμε σημασία στην τελετουργία ανοίγματος των δώρων μας. Πιστεύουμε πως ένα δώρο πρέπει να ‘κερδίσει τις εντυπώσεις’ πριν ακόμη ανοιχτεί.

Για αυτό το λόγο όλα μας τα δώρα και τα βραβεία παρουσιάζονται σε χειροποίητη συσκευασία πολυτελείας δικής μας παραγωγής. Επιπλέον για να επιτείνουμε την προσμονή, αλλά και για να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους, τα τυλίγουμε με κορδέλα.

Η συσκευασία μας είναι χρώματος μαύρου και το χρώμα της κορδέλας ασημί. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων χρωμάτων.

Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν το κόστος της συσκευασίας, αν όμως επιθυμείτε μπορεί να εξαιρεθεί ώστε να μειωθεί το κόστος παραγγελίας.

Πόσο χρόνο θα πάρει η παράδοση μιας παραγγελίας;

Τα έργα μας παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Ο χρόνος ετοιμασίας διαφέρει ανά περίπτωση αναλόγως την επεξεργασία του υλικού που θα επιλέξετε και το βαθμό προσωποποίησης και την ιδιαιτερότητα της συσκευασίας.

Επιλέγοντας έργα από τη μόνιμη συλλογή μας που υπάρχουν σε στοκ και τα οποία επιθυμείτε να προσωποποιηθούν ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 10 εργάσιμες. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε προσωποποίηση η παράδοση γίνεται συνήθως σε 7 εργάσιμες.

Για παραγγελίες πολλών τεμαχίων που δεν κρατάμε σε στοκ, κατά μέσο όρο ο ελάχιστος χρόνος προϋπολογίζεται σε 30 με 35 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελία ενός ειδικά σχεδιασμένου δώρου ή βραβείου θα χρειαστεί να ληφθεί υπόψη ο χρόνος για την ολοκλήρωση των επιπλέον σταδίων (προτάσεις, σχεδιασμός, προτυποποίηση και ιδιαιτερότητες κατασκευής).

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε στο στάδιο της προσφοράς.

Ποιός είναι ο ρόλος της προσωποποίησης και πότε ενδείκνυται;

Σε ξεχωριστούς ανθρώπους που αξίζουν κάτι ιδιαίτερο, προτείνουμε να χαρίσετε ένα δώρο που εκφράζει την εκτίμησή σας προσθέτοντας ένα προσωποποιημένο μήνυμα!

Στις περισσότερες προτάσεις ανεξαρτήτως ποσότητας η αποτύπωση του λογοτύπου σας μαζί με ένα προσωπικό μήνυμα είναι δυνατή χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του έργου. Επιλέξτε χάραξη ή εκτύπωση ή και τα δύο μαζί. Να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Για αποτύπωση σε μία όψη υπολογίστε 3-5 € επιπλέον.

Μπορείτε να μας στείλετε μέσω email το προσωποποιημένο μήνυμα σε απλό κείμενο, το λογότυπό σας, ή ακόμη και την έτοιμη μακέτα* εάν επιθυμείτε. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

*Λογότυπα σε διανυσματική μορφή AI ή EPS, ή υψηλής ανάλυσης JPG, PDF. Έτοιμες μακέτες σε AI ή EPS.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα δικό μας σχέδιο;

Αν έχετε έτοιμο ένα δικό σας σχέδιο που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε δεν έχετε παρά να μας το στείλετε!

Για την εφαρμογή του σε χάραξη χρειαζόμαστε το σχέδιο σε διανυσματικό αρχείο AI ή EPS ενώ για εκτύπωση χρειαζόμαστε αρχεία εικόνας σε υψηλή ανάλυση JPG, TIF ή PSD.

Για εφαρμογές χάραξης ή χύτευσης τρισδιάστατου σχεδίου μπορείτε να μας στείλετε αρχείο STL.

Έχουμε μια ιδέα αλλά δεν ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να την υλοποιήσουμε, μπορείτε να βοηθήσετε;

Για αυτό είμαστε εδώ! Γιορτάζετε τα 30 χρόνια της εταιρίας σας ή λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά; Σε στενή συνεργασία και με σεβασμό προς το πλάνο που οριοθετεί το τμήμα marketing της εταιρίας σας θα ολοκληρώσουμε βήμα-βήμα όλα τα απαραίτητα στάδια με στόχο την παραγωγή ενός αναμνηστικού δώρου που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Υπάρχει δυνατότητα συνοδευτικού κειμένου στο πιστοποιητικό σας;

Σε μεγάλες παραγγελίες μπορούμε να ενσωματώσουμε συνοδευτικό κείμενο με αναφορά στην εταιρία σας στο πιστοποιητικό γνησιότητας του Caladino κατόπιν συνεννόησης.

Ποια υλικά χρησιμοποιείτε;

Φτιαγμένα από το υλικό που φτιάχνονται τα όνειρα λαξεμένα σε υλικά που αντέχουν στο χρόνο οι συνδυασμοί που θα σας προτείνουμε είναι πολλοί. Για τα γλυπτά μας επιλέγουμε διαχρονικά μέταλλα όπως ορείχαλκος, αλουμίνιο και ασήμι, καθώς χρησιμοποιούμε και άλλα πιο σύγχρονα υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, κρύσταλλο και πλεξιγκλάς. Μαζί θα επιλέξουμε την καλύτερη λύση για να αποδώσουμε το κύρος που εσείς επιθυμείτε.

Πως θα παραλάβουμε την παραγγελία μας;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εκθετήριό μας στο Χαλάνδρι, θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά!

Οι παραγγελίες μικρού μεγέθους αποστέλλονται στο χώρο σας ή όπου αλλού επιθυμητέ με κούριερ.
Για τις παραγγελίες μεγάλου μεγέθους τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον όγκο και γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται επιπλέον και αποστέλλονται με χρέωση παραλήπτη ή συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της παραγγελίας.

Πως γίνεται η πληρωμή;

Οι μικρές παραγγελίες προπληρώνονται εξολοκλήρου είτε με αντικαταβολή με την παραλαβή, είτε μέσω τραπέζης πριν την αποστολή τους.

Για μεγάλες παραγγελίες η πληρωμή γίνεται κατόπιν συνεννόησης -προκαταβολή 50%, εξόφληση με την παράδοση- μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Εγγύηση - Επιστροφές

Στο caladino.gr είμαστε ικανοποιημένοι όταν εσείς είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, για αυτό ελέγχουμε και υπογράφουμε τα έργα μας προσεκτικά ένα-ένα πριν τα αμπαλάρουμε. Επιπλέον κάθε έργο συνοδεύεται από το πιστοποιητικό εγγύησης του Caladino. Λάβετε υπόψη πως όλα τα έργα είναι χειροποίητα και κάποιες φορές ενδέχεται να υπάρξουν μικρές χρωματικές ή κατασκευαστικές διαφοροποιήσεις.

Αν κατά την παραλαβή τους παρατηρήσετε κάποια φθορά παρακαλούμε φωτογραφίστε το ελάττωμα και στείλτε το μας με email ώστε και να έχουμε εικόνα του προβλήματος.